MOD ØST

MOD ØST

Boston

dagbogPosted by Per Mouritsen Fri, August 13, 2010 05:24:02

12. aug. 22:55

Så er vi for endelig i gang c”,) Vi har fået lejet en sprit ny Chevolet Impala, der kun har kørt 2.000 miles. Dens V6 motor virker fuldstændig lydløs, og ellers har vi fået investeret i en GPS, som taler dansk. Vi er kommet til Boston, og har som sådan ikke lavet så meget i dag, udover at køre lidt rundt i vores nye legetøj. Det bliver så fedt!!!

I morgen står den på sightseeing i Boston midtby og derefter går turen nord på til New Hampshire. Vejret ser ud til at blive godt, så vi ender nok med at overnatte ude i det fri på en campingplads. Selve klimaet er også mere menneskeligt heroppe nordpå. I New York havde vi en lummer varme, så man hele tiden gik rundt og var gennemblødt af sved. Varmen er der stadig, men den er mere tør, hvilket gør den mere behagelig.

Busturen fra New York til Boston gik uden slinger i valsen, vi nåede bussen med 5 minutter igen, og busturens eneste pause blev afholdt foran Burger King. De eneste hvide der var med bussen var turister, ellers stod kineserne og sydamerikanere for størstedelen af passagererne. Jeg er blevet meget overasket over, hvor meget spansk bliver brugt herovre. Ikke mere nu. Jeg er træt og svedig, og vil til og til ro.

  • Comments(0)//rejse2008.permouritsen.dk/#post78