MOD ØST

MOD ØST

Idaho'erne

dagbogPosted by Per Mouritsen Tue, August 31, 2010 07:01:59

d. 30. aug. 22:30

Jahh – Så er vi nået til Salt Lake City. Vi har fået et værelse til 50 US og der er både morgenmad, gratis avis, hurtigt internet og alt hvad hjertet ønsker, på nær li’ to ukrainske tøser som nabo, men man kan jo heller ikke få alt hvad man ønsker sig :P. Vi havde ellers planlagt at overnatte på en campingplads i aften, men da vi ankom til Utah opdagede vi, at en del af campingpladserne allerede var lukket. Desuden viste det sig, at de har alt for mange hoteller i Salt Lake City, så priserne bliver holdt dejligt langt nede, især nu hvor det ikke er skisæson.

Inden vi tog afsked med Jackson gik vi en tur rundt i centrum del af byen, som de lokale har givet en western stemning. På turistkontoret rådede de os til at gå rundt i den ”gamle” del af byen. Jeg kunne ikke lade være at trække på smilebåndet da de sagde gammel for byen er ikke mere end 120 år. Mest af alt bliver den gamle del af byen brugt til at sælge alt muligt cowboy udstyr, og der da også en diligence, som man kan blive kørt rundt i. Den huser rigtig mange US turister, og vi blev der ikke så længe. Turen gik i dag over Idaho til vores mål i Salt Lake.

Idaho bliver nok en af de stater, som jeg ikke behøver at se igen. Vi så Idaho falls, som var en flad turist attraktion, men den eneste de så’en rigtig har. Og ellers var vi på kartoffel museum, som også var noget mærkeligt noget. De skrev at 80 % af verdens befolkning forbinder kartofler med Idaho… Det har jeg nu lidt svært ved at tro. Men Idahoerne er i hvert fald stolte af deres kartofler, for på deres nummerplader står der ”Idaho – Famous Potatoes”. Den bedste af nummerpladesloganerne vi har set indtil videre er fra New Hampshire, hvor der står ”Live free or die”.

Den første del af køreturen ind i Idaho var meget flot, men turen efter Idaho falls, var rimelig kedelig. Ellers har vi fundet ud af, at man kan spare rigtig mange penge ved at booke hoteller på forhånd over nettet. Det kan rent faktisk gå hen og blive billigere end campingpladser. Det bliver vi nødt til at undersøge lidt nærmere.

  • Comments(0)//rejse2008.permouritsen.dk/#post83