MOD ØST

MOD ØST

Virginia

dagbogPosted by Per Mouritsen Tue, October 05, 2010 03:31:43

d. 4. okt. 21:30

Tjahh… det er blevet efterår i USA… vi har haft gråt og blæsende vejr og regn. Det er ikke for at det føles som om der er sket så forfærdeligt meget, men lidt er der da sket. Li’ nu sidder jeg ved siden af en arcademaskine i ”gamer rummet” på KOA-campingpladsen, hvor vi tilbringer natten. Vi er i Virginia. Ankom til staten i går, hvor vi overnattede ved et indisk motel i en lille by nær statsgrænsen til Tennessee.

Vi blev ikke længe i Florida… Der var ikke så megen ide at blive i staten når det er dårligt vejr, så vi har kørt nord på. Vores første overnatning blev ved et indisk styret motel i Georgia. På selve dagen havde vi været i Savannah og set på den gamle kolonibys arkitektur. Der var nogle ordentlige huse. Dagen efter var vi i Atlanta, hvor vi så CNN-tårnet og et historisk kulturhus dedikeret til Martin Luther King Jr.

Vi havde opdaget, at der skulle være koncert i byen med Megadeth, Slayer og Anthrax – så vi endte med at bruge en dag mere i byen for at gå til koncerten. Det var sgu’ en udmærket beslutning ;)

Næste dag kørte vi til Smokemountains, hvor vi var på en bette 10 kilometers vandretur i kuperet terræn og med alvorlige tømmermænd… ikke den bedste ide. Om natten blev det koldt og tåget, og tågen holdt ved resten af næste dag… Vi tog dog op på toppen af det største bjerg, men udsigten var elendig pga. vejret. I klart vejr skulle man ellers kunne se flere hundrede kilometer, men vi kunne ikke engang se længere end 30 m.

Sidste gang glemte jeg helt at fortælle, at Ole blev holdt tilbage i Walmart, da de havde mistænkt ham for at være terrorist, men de 6 fyre i forhørslokalet inklusiv 2 betjente kunne ikke knække ham, så han er stadig med på turen. Nåhh jeg er sgu’ egentlig rimelig træt… det bliver man i det her kolde og grå vejr… I dag har vi ikke lavet andet end at køre rundt i staten Virginia. Vi har kørt af en margeritrute – det var egentlig meget rart bare at trille derudaf mens man så staten væk fra motorvejen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.