MOD ØST

MOD ØST

Mexico

dagbogPosted by Per Mouritsen Mon, November 01, 2010 21:10:37

d. 1. nov. 13:30

Tiden flyver af sted, og om små 24 timer er jeg godt i gang med at være på farten igen. Foran mig venter en minibus, en færge, en bus og 3 fly, før jeg er i Vietnam, hvor Bryony møder mig i lufthavnen. Jeg glæder mig helt vildt til at se hende igen.

Min tid i Mexico har været en ferie i ferien. I de sidste 2 uger har jeg i princippet kun været 4 steder. Først Cancun, som er et overhypet feriested med masser af hoteller, og lokale der på bedste maner prøver at lokke lidt penge ud af dig. Vi kom i kontakt med en af de lokale, som ikke var så slem igen. En lille buttet mexicansk bøsse, som hvis var lidt lun på Ole. Han var i hvert fald meget opsat på at få os på Stripklub, bordeller, diskoteker og onani-internet caféer, men det var ik’ li’ det vi var kommet til Mexico for.

Det kan meget bedre betale sig at tage færgen til Isla Mujeres, så hurtigt som muligt når man lander i Cancun. Mit lille feriested har været på denne ø, hvor jeg har rejst mit telt og sovet i det et par nætter, for vejret har været så godt, at jeg har sovet i hængekøje nede ved havet hvor bølgerne og vinden har vugget mig i søvn. Det er lang tid siden jeg har hvilet så meget i mig selv. Jeg betaler 35 kr. om dagen for at ha’ mit telt og det er inklusiv morgenmad. Oven i det er der gratis yoga om morgnen, som jeg er blevet helt vild med. Mine knæ føles fantastisk, og jeg får brugt mit spanske sprog igen. Frugt og grøntsager er vildt gode og billige. Jeg kunne sagtens slå mig ned og bo på denne ø i flere måneder. Og budgettet behøver ikke engang at nå over 150 kr. om dagen. Den største farer her, er at få en kokosnød i hovedet… Solen bager selvfølgelig godt og grundigt, men der skal jo også være plads til en siesta midt på dagen, hvor jeg som regel slumrer hen i en af de ophængte hængekøjer, som er spændt op mellem palmerne. Sidst på eftermiddagen kommer der gang i beachvolley, og ellers er der gode snorkel og dykker muligheder på øen. Jeg klager ikke! Og tequilaen er ren eliksir herovre.

Udover at være på mit lille feriested (Poc na hostel) var Ole, Edi, Sebastian og Jeg nede ved stranden i Tulum. Edi og Sebastian mødte vi i Cancun og havde dannet rejsegruppe med dem. Jeg er jo på vej et andet sted hen, men Ole rejser stadig rundt med Edi og Sebastian. Her lejede vi 4 en bungalow nede ved stranden, vi var der i 2 nætter, og pendlede med taxaer mellem byen og stranden, da det var langt billigere at tage en taxa ind til byen, købe ind også tage en taxa tilbage igen, end at betale overpriser for maden ved restauranterne nær stranden. Vi fik også set de gamle maya ruiner ved Tulum. Dagen efter tog 3 af os til Chichen Itsa, som var en rigtig fed oplevelse, selvom stedet ikke er billigt, og det er lige før man bruger mere tid på at vinke sælgere væk, end at se på ruinerne.

Der er egentlig ikke så meget mere og sige… Der har været nogle vilde fest-nætter, hvor jeg en af morgenerne vågnede op liggende lige udenfor mit telt… Jeg havde ikke nået hele vejen indenfor. Selve stedet er et sted, som man bliver ved længere end man har planlagt. Nåhh vil til at ha’ en øl mere og få læst lidt i min bog. Solen skinner – Livet er smukt og skønt – Jeg har det herligt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.